Dru Yoga positie door Natasja

Yoga (yang) bij Yogum You

In een yogales kan je verschillende yogastijlen tegenkomen. Naast Dru Yoga, vind je houdingen uit bijvoorbeeld Hatha Yoga en Ashtanga yoga. Dit geldt ook voor de ademhalingstechnieken. In de les zet je je lichaam en geest in voor zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling, waardoor het zowel een sierlijke, als ook een krachtige manier is om stress te verminderen. Tijdens de les wordt er veel aandacht besteed aan het gebruiken en versterken van je lichaamshouding en de flexibiliteit van de wervelkolom.

De yoga ondersteunt je bij het ontwikkelen van innerlijke rust, helderheid, kalme gedachten en leven vanuit het hart. Veel oefeningen en bewegingen zijn gericht op het openen van het hart en het meer bewust worden van het hart en de hart energie. Het helpt je meer liefde in jezelf te vinden en voor jezelf te voelen.

De les wordt gestart met een activatie, om het lichaam op te warmen en voor te bereiden op de bewegingen die gaan komen. Om gewrichten en spieren losser te maken en eventueel gestagneerde energie los te laten kan er in de les ook een prachtige bewegingsreeks/sequentie worden toegepast.

Voor meer informatie over Dru Yoga, klik dan hier.

Aanmelden