AARDEN! wat is dat?

met Geen reacties

Je hebt het vast en zeker vaker gehoord en misschien niet alleen in een Yogales….aarden of gronden.

Wat is dat nu eigenlijk? Nou heel simpel…met je beide voetjes op de grond….voelen. Aanwezig zijn. Onderstaand bericht is een fijne uitleg en  aanvulling op datgene wat ik je af en toe vertel in de yogales. Onderstaand bericht is geleend van https://leefbewust.nu

Schoenen die je ziek maken

Wellicht heb je ooit gehoord van het fenomeen ‘aarden’. Dit betekent simpel gezegd dat je met je blote huid fysiek contact maakt met de aarde. ‘Is dat niet iets heel normaal’, hoor ik je denken. Nee! Door de uitvinding van de schoen zijn wij de enige soort op aarde die niet meer in fysiek contact staat met de aarde.

Dat is jammer, gezien het vele gezondheidsvoordelen heeft!

Uit een gerandomiseerd onderzoek van de universiteit van California blijkt namelijk dat slechts een uur fysiek contact met het aardoppervlak (‘aarden’) ernstige ontstekingen en de bloedcirculatie in je lichaam kan verbeteren. (BRON)

Dat ‘aarden’ positieve gezondheidseffecten heeft is wetenschappelijk bewezen. Het is dus minder zweverig dan je in eerste instantie wellicht zou denken. Aarden zorgt ervoor dat je in verbinding staat met het elektrische veld van onze aarde.

Onze aarde is negatief geladen (-) en de lucht is vol van positieve (+) ionen. Zeker door de komst van een grote hoeveelheid elektrosmog in de vorm van GSM, WiFi, babyfoon, 5G en veel meer, zijn de positief geladen deeltjes toegenomen. Ook in huis is er veel elektrosmog door elektrische apparatuur zoals de computer, TV, WIFI en magnetron.

Omdat we tegenwoordig allemaal op schoenen lopen met rubberen zolen is het lastig om het teveel aan positieve geladen deeltjes te ontladen via de aarde. Het is ook logisch als je erover nadenkt. In onze meest natuurlijke staat, zouden we niks dragen wat onze voeten bedekt.

Vroeger droegen mensen, net zoals dieren en andere organismen, geen sokken en/of schoenen. 95% van alle mensen loopt tegenwoordig dus volledig geïsoleerd van de aarde.

Deze schoenen ontkoppelen je van de elektronenstroom van de aarde, waarmee we eigenlijk verbonden horen te zijn, met vele ziekten als gevolg. Aarden werkt erg goed in het beperken van ontstekingen in je lijf.

Wetende dat ontstekingen in het lichaam aan de basis staan van vrijwel alle ziekten, kun je jezelf wel voorstellen hoe krachtig ‘aarden’ kan zijn voor je gezondheid. Het helpt de ontstekingen bestrijden. Zelf dragen wij speciale schoenen op reis, waarmee we in constante verbinding staan met de aarde, zie onderstaande foto.

Dit zijn Earth Runners. Met de koperen pin blijf je in constante verbinding met de aarde. Ze zijn wel erg prijzig en helaas enkel in Amerika te bestellen waar je ook weer invoerkosten en dergelijke betaald. Hopelijk komen ze snel naar Nederland!

Tot die tijd is het aan te raden om elke dag 15-30 minuten op blote voeten te lopen, dat kan ook binnen! Ook tuinieren zorgt ervoor dat je aard. Geen wonder dat tuinieren en vakantie zo veel goeds doet voor mensen. Ik geloof oprecht dat het grootse effect komt door het ‘aarden’.

 

Delen:
Volg Natasja:

Natasja Ferwerda begon in 2012 met yogastudio Yogum You in Nijverdal. Yogum You staat voor eenheid in jezelf.

Nieuwste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *