Sprankelend 2021

met Geen reacties

YogumYou wenst jou een sprankelend 2021!

De laatste seconde heeft geslagen voor het jaar 2020. Een jaar waarin we afscheid moesten nemen van zekerheden. Plotseling werd ons ‘comfortabele’ leventje heftig door elkaar geschud. Dat wat we ‘normaal’ vinden, kon en kan ineens niet meer. Al onze levensgebieden worden er door geraakt.

Door al deze veranderingen worden we wel gedwongen om te reflecteren op ons bestaan: hoe staan we in de wereld; hoe gaan we om met onze medemens, de natuur, de aarde? Zo worden we uitgenodigd om met onze aandacht naar binnen te gaan.

Opmerkelijk is dat dit helemaal past bij de komst van een nieuwe tijd: het Aquarius tijdperk. Dit is de tijd waarin wij als mensheid een verhoogd bewustzijn gaan beleven. Een immense transformatie naar harmonie, vrede en innerlijk weten. Niet langer is het beperkende ego leidend, nee, liefde en licht zullen onze leidraad worden. Wat een mooie verandering in het jaar 2021.

Yoga maar ook mediatie en mindfulness kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuw, verhoogd bewustzijn.

YogumYou wenst je hierin een fijne reis en hoopt je snel weer te zien op de yogamat vanaf week 3, donderdag 21 januari 2021 (wijziging onder voorbehoud).

Delen:
Avatar
Volg Natasja:

Natasja Ferwerda begon in 2012 met yogastudio Yogum You in Nijverdal. Yogum You staat voor eenheid in jezelf.

Avatar
Nieuwste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *