Wet van aantrekking

met Geen reacties

Nikola Tesla adviseerde ons:

“Als je het universum wilt begrijpen, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.”

De wet van aantrekking is een van de universele wetten die ons bestaan beheersen.

De kwantumfysica heeft aangetoond dat absoluut alles trilt, gedachten, emoties, ze hebben allemaal een bepaalde trillingsfrequentie.

Om op te merken wat er om ons heen is, moeten we een vibratie hebben die compatibel is met de dingen om ons heen.

Onze ogen zien alleen het zichtbare spectrum van licht, maar dit is slechts een klein deel van het gehele elektromagnetische spectrum.

Zelfs ons oor hoort niet alle geluiden om ons heen, maar alleen de geluidsgolven die tussen de 20 en 20.000 trillingen per seconde zitten.

Daarom zijn onze waarnemingen beperkt en afhankelijk van de compatibiliteit tussen onze eigen vibratie en die van externe dingen of energieën. Hoe meer we trillen, hoe meer we toegang hebben tot een complexer scala aan interacties met de externe omgeving.

Onze fysieke wereld is een interpretatie van de oceaan van trillingen waarin we ons bevinden, gemaakt door onze zintuigen, de interpretatie wordt gemaakt op basis van ons persoonlijke trillingssignaal. Het geeft aan hoeveel toegang we hebben tot de externe trillingswereld.

Ieder van ons heeft een bepaalde trillingssignatuur. We kunnen dingen, emoties, ervaringen waarnemen… die binnen ons frequentiebereik vallen. Alles wat een hogere vibratie heeft, blijft voor ons ontoegankelijk.

En dat gaat niet alleen over fysieke dingen, materie, maar ook de ideeënwereld, want ik vertelde dat alles trilt. Er zijn gedachten, emoties en woorden die een hoge frequentie hebben, net zoals er andere zijn met een zeer lage frequentie.

Daarom is het niet aan te raden iemand anders te overtuigen van iets dat voor ons duidelijk is, want er is een verschil op trillingsniveau.
We zeggen niet: “Je zit op een andere golflengte”?

Als we doorgaan met debatteren over het standpunt van de ander, zullen we langzaam afglijden naar hun frequentieband, en dat zal ons uitputten, ons goede humeur verpesten, “we zijn uit zen”.

Telkens wanneer we een situatie willen ‘ophelderen’, zullen we gewoon zinken en onze vibratie verlagen. Elke ergernis, probleem, teleurstelling, irritatie, zorg, enz., waar we meer aandacht aan besteden dan we zouden moeten (en waar onze aandacht naartoe gaat) gaat onze energie.

Dit heeft het potentieel om onze vibratie zodanig te verlagen dat we het punt bereiken van het veranderen van ons persoonlijke aantrekkingspunt, waardoor onze trillingssignatuur verandert en we mensen, gebeurtenissen en omstandigheden naar ons toe te trekken die ons nog meer van streek zullen maken, zorgen zullen maken enzovoort

Epigenetica, de wetenschap van hoe ons DNA wordt veranderd door de externe en interne omgeving (gedachten, emoties, overtuigingen, intenties …), heeft aangetoond dat ons geluk afhangt van onze eigen percepties.

Als we het doel van een onaangename ervaring in ons leven kunnen begrijpen, accepteren, integreren en oplossen, zal het geen macht over ons hebben.

Als we in deze vibrerende oceaan leven en weten dat onze eigen gedachten en emoties in wezen vibrerend zijn, beginnen we te begrijpen hoe je de omringende realiteit kunt beïnvloeden door de vibratie van alles wat je uitstraalt (gedachten, emoties, gesproken woorden).

Het universum reageert altijd op de vibratie die we doorgeven, niet op lege woorden, mechanisch gesproken gebeden.

De brug tussen wetenschap en spiritualiteit wordt gebouwd door de Wet van Trilling.

Laten we positief denken en ons concentreren op wat we willen, om een droomleven te creëren, zoals we ons altijd hadden voorgesteld.”

Bron: Onbekend
Via: Michelle Price
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life

Delen:
Volg Natasja:

Natasja Ferwerda begon in 2012 met yogastudio Yogum You in Nijverdal. Yogum You staat voor eenheid in jezelf.

Nieuwste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *