Een yoga workshop kan gegeven worden als onderbreking tijdens een vergadersessie of als onderdeel van een team-, studie- of personeelsdag. Het uitgangspunt is in beweging zijn, plezier hebben en in- en ontspanning tussendoor; aandacht voor je lichaam en ademhaling heeft invloed op je denken.

Om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn, zie onderstaande thema’s.  Mocht dit niet iets zijn dan kan een yogales op maat worden gemaakt.

Neem voor een offerte contact op.

Inspiratie:

Team Spirit
Deze workshop focust zich op samenwerking. Hoe goed is de band tussen teamleden en hoe werken jullie samen? Via yogahoudingen ontdek en ervaar je de connectie met collega’s. Serieus of juist met een knipoog… Laat je verrassen, versterk jullie band en word samen nog succesvoller.

Energy!
De Energy workshop is bedoeld om je spreekwoordelijke batterij weer op te laden. Door middel van yoga boost je je energieniveau, en dat van collega’s. Een mooi break tijdens een bedrijfsuitje of als afsluiting, om de dag vol energie af te sluiten.

(Oer)kracht
Tijdens deze workshop leer je volledig in je kracht te staan, zodat je jezelf – en jouw organisatie – goed en gebalanceerd kunt vertegenwoordigen. Deze workshop leert je achter gemaakte keuzes te staan en zet teams sterker in hun schoenen.

Silence Break
Werkelijke stilte (en rust) ervaren is lastig. Helemaal in een werkomgeving of tijdens een vergadersessie. Terwijl stilte wel heel veel kan brengen. En heeft het alleen met het aan- of uitschakelen van geluid te maken, of betekent stilte ook iets anders? In deze yoga workshop leer je kalmer te worden en je gedachten op een rijtje te zetten. Het helpt je ook meer in het hier en nu te leven.

Prijzen excl. BTW

 

3-8 personen € 175,-

9 of meer personen € 250,-

Een workshop afgestemd op 1 persoon: € 75,-

Genoemde prijzen zijn excl. reiskosten € 0,20 per km